70% sommerrabat på alle bordplader

Spar 70% på valgfri bordplade. Tilbuddet gælder kun i juli, så book et møde allerede i dag og kom først til de vilde sommerpriser. Er du hurtig, kan du få et nyt køkken på 14 dage. Book mødetidspunkt direkte i vores kalender. Vi anbefaler at du booker et møde på forhånd, så vi kan være forberedt og have afsat god tid. Hos os har du samme dygtige kontaktperson fra første møde til det færdige projekt.

Hos Kvik får du ikke alene bæredygtigt dansk design, du får også en overraskende lav pris. Vi udfordrer nemlig altid branchetraditionerne for at kunne give dig mere for mindre. Det betyder eksempelvis, at du på færre dage kan få leveret et køkken med 15% mere opbevaringsplads i genanvendte materialer – uden at betale merpris.

Se alle vores køkken designserier Rabatten omfatter alle bordplader inkl. kanter og forarbejdninger, dog ikke broløsning, vaske, levering og anden service. Tilbuddet gælder ved køb af komplet køkken til min 40.000,- ekskl. bordplade, hvidevarer, samling, levering og montering t.o.m. den 31.07.2022. Tilbuddet kan kombineres med månedens hvidevarrabat, men ikke andre rabatter.

Tilbuddet udløber om

Tilbuddet gælder til og med 21:59 -- 31.07.2022

00

dage

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Book et møde, inden tilbuddet udløber