Gør livet nemt. Siden 1916.

Zanussi

Zanussi har siden 1916 leveret hvidevarer af den øverste hylde. Fra den populære Zanussi ovn til stilrene kogeplader, selvfølgelig i klassisk italiensk design. Du skal ikke gå på kompromis med kvaliteten, selvom du vil have kraftfulde og funktionelle hvidevarer. Gør livet nemt og vælg Zanussi. Se vores udvalg herunder.

Nem rengøring

Med pyrolytisk teknologi betyder det, at du aldrig mere skal skrubbe ovnen ren. Når programmet er slået til låses lågen, og høje temperaturer aktiveres, hvilket forvandler madresterne til aske. Efter ovnen er afkølet, kan asken nemt tørres væk, så let og ubesværet er rengøringen af vores ovne med pyrolytisk rengøring.

Induktionskogeplader

For sikker, lav-energi og hurtig madlavning, skal du blot vælge en induktionskogeplade. Styr temperaturen med din fingerspids og bemærk hvor hurtigt en Zanussi-induktionskogeplade reagerer. Når du fjerner dine pander fra kogepladen, er der ingen risiko for at brænde dig. Vores kogeplader fås i forskellige størrelser og layout, så du kan frit vælge den stil, der passer til dig og dit køkkenbehov.

Ingen afrimning med No Frost

Bevar smag, struktur og friskhed længere med korrekt fugtighed. Ét kølesystem køler fryseren, så der ikke opstår frost. Det andet køler køleskabet, hvilket giver højere luftfugtighed og dermed længere holdbarhed og mindre madspild.

TwinTech

Bevar smag, struktur og friskhed længere med korrekt fugtighed. Ét kølesystem køler fryseren, så der ikke opstår frost. Det andet køler køleskabet, hvilket giver højere luftfugtighed og dermed længere holdbarhed og mindre madspild