Fleksibilitet på højt niveau

Witt vinkøleskabe

De stilrene og elegante Witt vinkøleskabe fås i flere forskellige højder og bredder, så de kan tilpasses dit hjem. Med flere temperaturzoner, UV-glas, vibrationsdæmpede kompressorer og temperaturalarm får dine vine perfekte opbevaringsforhold og tilstrækkelig ro til modning og udvikling af vines udsøgte smag og aroma. En Witt vinkøleskabsløsning er til dig, der nyder at kræse om lækre flasker - og måske imponere en gæst eller to.

Flere temperaturzoner

To temperaturzoner, som kan indstilles individuelt imellem +5 og +20C på touch-panelet, sørger for optimal opbevaring af forskellige typer vine. Du kan også opbevare drikkeklar vin i den ene zone og vin til længere opbevaring i den anden.

Design

Lækkert nordisk strømlinet design med sort glas, sort håndtag og ståldør. Passer ind overalt.

Fleksibilitet

Flere modeller kan bruges til både indbygning og som fritstående skab. Det enkle sokkelpanel fjernes nemt, så din køkkensokkel kan være gennemgående. Vælg mellem to størrelser til hhv. 50 og 151 bordeauxflasker.

Temperaturalarm

En alarm lyder, hvis forholdene pludselig ændres, f.eks. en temperaturstigning. Din sikkerhed for at alt er, som det skal være.

Vibrationsdæmpet

Vine bør aldrig udsættes for vibrationer fra f.eks. køleskab, vaskemaskine eller tørretumbler. En vibrationsdæmpende kompressor sikrer, at vinen opbevares stabilt uden rystelser.