Udforsk mulighederne med wi-fi-tilsluttede hvidevarer

Siemens Home Connect

Check ind hjemme, når du er ude. Med den smarte Siemens Home Connect-app kan du både overvåge og kontrollere dine produkter, uanset hvor du befinder dig. En banebrydende teknologi, som åbner en helt ny verden af muligheder. Siemens Home Connect giver dig mulighed for at tænde kaffemaskinen fra sengen, når du vågner om morgenen. Følg med i tilberedningen af stegen, mens du arbejder i haven eller er ude at shoppe. Start vaskemaskinen på vej hjem. Du modtager push-notifikationer med relevante oplysninger, f.eks. hvis du har glemt at lukke køleskabsdøren. Og du kan tilmed kontakte kundesupport direkte fra appen, skulle der mod forventning opstå problemer.

Gør hverdagen lettere med Home Connect

• Home Connect gør ikke alene hverdagen nemmere. Det gør dig også til en mesterkok, giver dig mere tid og hjælper dig med at spare energi.

• Køb Siemens studioLine hos Kvik. Vi tilbyder den bedste rådgivning og support – og sikrer dig hvidevarer, der er lige så smarte som dit køkken.

Smart opbevaringsguide

Alle madvarer kræver særlige opbevaringsbetingelser og holder sig friske længere, hvis de opbevares korrekt. Med funktionen smart opbevaringsguide i din Home Connect-app kan du få opbevaringsanbefalinger vist med et billede af dine madvarer, der er taget af kameraer i køleskabet.

Ovnen som giver middagstips

Gør brug af funktionen recipeWorld, der indeholder mange lækre opskrifter – vælg din favorit, og send de rigtige indstillinger direkte til ovnen.

Er du forsinket eller bare hundesulten? Varm ovnen op på vej hjem.

Vaskemaskinen der kan sende dig push-meddelelser

Du kan nemt vælge program og funktioner samt starte vaskemaskinen via Home Connect-appen. Vaskemaskiner med funktionen i-Dos doserer flydende vaskemiddel automatisk. Sensorer registrerer mængde, tekstiltype og tilsmudsningsgrad og doserer den rigtige mængde vaskemiddel automatisk. Har du en i-Dos vaskemaskine med Home Connect, får du via en push-meddelelse at vide, hvornår vaskemidlet er ved at slippe op.

Altid support ved hånden

Større frihed og fleksibilitet. Med et tryk på appen Home Connect har du adgang til dine brugsanvisninger, tilbehør og kundeservice.

  • Hvis du har brug for hjælp, er appen din direkte kontakt til Siemens kundesupport.
  • Åbn appen, klik og ring. Hent appen Home Connect gratis i AppStore eller Google Play Store.
  • Appen er kun tilgængelig på engelsk. For at bruge Home Connect skal du oprette en brugerkonto og registrere dig hos Home Connect GmbH.