Produkter, der adskiller sig fra standarden

Siemens hvidevarer

Eksklusivitet, elegance og effektivitet. Siemens hvidevarer og køkkenelementer imødekommer den moderne forbrugers ønsker. Stilrent design med problemfri funktionalitet. Se vores Siemens udvalg her, og vælg mellem de mest inspirerende og æstetiske løsninger, der adskiller sig fra standarden.

Prøv studioLine i 150 dage

Vi vil leve op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi dig et unikt kundetilfredshedstilbud, som giver dig tid til at sætte dine nye studioLine produkter på prøve. Du får hele 150 dages returret.

Du skal blot registrere dig selv og dine studioLine produkter på My Siemens Home.

Emhætte til montering i bordpladen

Siemens glassdraftAir emhætte tilføjer ægte blikfang i køkkenet omkring kogezonerne – udgangspunktet for ekstraordinære øjeblikke. De nye emhætter Siemens glassdraftAir kombinerer ekstraordinært design, materialer af høj kvalitet og fremragende ydelse – perfekte emhætter til det åbne køkken.

Intelligente kogezoner med fornemmelse for perfektion

Induktionskogesektioner er det moderne køkkens hjerte. Siemens freeInduction er en grænseløs induktionskogesektion med én stor kogezone. Kogezonen registrerer automatisk grydens størrelse og form, og husker endda den temperatur, du indstillede, hvis du flytter den.

Emhætter

Hvordan skulle dit køkken se ud, hvis du ikke behøvede at tage højde for en emhætte? Siemens inductionAir Plus induktionskogeplade med indbygget emhætte, har fået bedømmelsen ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk i december 2020.

IQ700 - Slow food, hurtigt

Op til 50% kortere tilberedningstid med varioSpeed i de nye iQ700 indbygningsovne. Den nye serie iQ700 fra Siemens byder på en række innovative og exceptionelle funktioner.

Du kan kombinere produkterne til perfektion. Resultatet er et køkken, der udstråler elegance. Og du får ikke kun et flot design, men også innovativ teknologi.

RoastingSensor Plus – innovativt stegetermometer

RoastingSensor Plus er et stegetermometer med 3 målepunkter. Det giver perfekt resultat, uanset hvilken mad, brød eller kage, du laver. Termometeret kan anvendes i ovn, mikroovn og dampovn.

VarioSpeed – dobbelt så hurtigt

Ved at kombinere den nye innovative mikrofunktion varioSpeed med de almindelige ovnfunktioner reducerer du tilberedningstiden med op til 50% – og får stadig de samme gode resultater.

ActiveClean – ovnen, som rengør sig selv

Pyrolyseprogrammet activeClean gør ovnen skinnende ren. Rester forvandles til aske ved høj temperatur. Bagefter skal asken blot tørres væk med en klud. Kemikalier er unødvendige.

Køleskabe - nyd din mad længere

Friske råvarer er en forudsætning for god mad. Siemens køleskabe har forskellige freshnesssystemer, som gør det enkelt og fleksibelt at holde maden frisk. Derfor kan du altid nyde din mad, uanset hvornår du har haft tid til at handle.

HyperFresh Premium – holder fødevarerne friske op til tre gange så lang tid.

HyperFresh

Fødevarerne får tre gange så lang levetid i en zone i køleskabet, som konstant holder 0,5 °C. Nulzonen er fordelt på tre separate skuffer.

En mindre skuffe til nødder, ost og æg. En større til fisk og kød. Og en fugtighedsregulerende skuffe til frugt og grøntsager.

Opvaskemaskiner

Dobbelt så hurtig opvask og tørring med varioSpeed. Hvorfor vente længe på ren og skinnende opvask? Med Siemens varioSpeed Plus-funktionen reduceres opvasketiden med op til 66%. Og selvfølgelig med skinnende resultater.

Topkarakter i tørreevne

Zeolith®

Zeolith®-tørring absorberer fugt og omdanner den til varmeenergi. Resultatet bliver hurtigere og mere effektiv tørring med et lavere energiforbrug. Zeolith®-tørring gør også, at plast tørrer bedre.

Betjen dine hvidevarer fra jobbet, motionscentret eller sofaen.

Siemens Home Connect

Med nye innovationer opstår der nye muligheder. Nu kan du betjene dine nye Siemens hvidevarer med appen Home Connect, uanset hvor du er, og hvad du laver.

Læs mere om Siemens Home Connect