Idéer, der skaber historie

NEFF hvidevarer

Siden sin start i den sydtyske by Bretten i 1877, har NEFF udstyret hjem, hvor madlavning er i centrum. Hvor køkkenet bruges til at opfinde og udvikle nye retter ved hjælp af solid tysk kvalitet. NEFF er til dig der ønsker at løfte din madlavning til et højere niveau. Vær opmærksom på, du måske kommer til at bruge mere tid i køkkenet med dine nye NEFF hvidevarer.

5 års garanti

Vi vil have, at du skal føle dig ekstra tryg, når du vælger NEFF til det nye køkken. Derfor får du 5 års garanti på dine hvidevarer fra NEFF. For at opnå garantien, skal købet foretages efter den 1. april 2021. Læs alt om vilkår og betingelser her:

Læs mere her
Kom tættere på din madlavning. Verdens eneste ovnlåge, der forsvinder, når du åbner den.

Slide&Hide®

Lad ikke noget komme imellem dig og en vellykket middag. Lågen forsvinder ind under ovnen, og giver mere plads i dit køkken. Slide&Hide er standard på alle store ovne fra NEFF. Kan kombineres med alt fra pyrolytisk selvrens til damp.

Fuld kontrol over din kogesektion – med en eneste knap

Med den magnetiske én knaps funktion TwistPad® Fire, betjener du alle kogezoner let og komfortabelt. I dagligdagen er den en tro tjener, og det helt store samtaleemne, når du har gæster i køkkenet.

Mere frihed når du skal planlægge køkken

NEFFs kogesektion med integreret emhætte passer perfekt i kogeøen. Den automatiske emhætte er let at rengøre. Fedtfiltrene kan rengøres i opvaskemaskinen.

”Holder råvarerne friske op til tre gange så lang tid”

FreshSafe®-skufferne opbevarer maden nær 0°C med middelhøj eller høj luftfugtighed, hvilket holder alting friskt og bevarer næringsværdierne.

SoftClose hængsler

Hængsler med indbyggede dæmpere, lukker lågen sagte og forsigtigt. Perfekt når du har hænderne fyldt med råvarer. Lukker automatisk, når lågen er i en vinkel under 20°. SoftClose er standard på alle Neff køleprodukter til indbygning.

Ovne

Lav mad med damp
Uanset om du tilbereder grøntsager, eller bager brød, så hjælper dampen dig med et optimalt resultat. En sprød skorpe, saftigt og smagfuldt indeni.

Gode udsigter
Den unikke ovnbelysning giver mulighed for at se ind på alle ovnens niveauer. LEDbelysningen kommer helt ud i de mørkeste hjørner.

Fuldendt design
Ovnene kan monteres direkte over hinanden uden afstand og uden mellemhylde. En elegant liste i rustfrit stål går ned langs siderne på begge ovne, og får dem til at smelte sammen til én imponerende enhed. Der findes også lister til pænt at kombinere kompaktovn og varmeskuffe til en enhed, som vist på billedet.

Kraftfulde emhætter

Fanger effektivt madosen fra hele kogepladen
Bag glasset skabes der en luftbarriere, som forbedrer luftgennemstrømningen, mados og damp kan effektivt ledes ned i emhætten, uanset hvor på kogepladen, der laves mad.

CleanAir-filter
Nogle gange er det ekstra vigtigt med effektiv fjernelse af damp og mados. Neffs recirkulerende emhætter med CleanAir-filter fjerner op til 95% af madosen.

Chef 70°C

Opvaskemaskiner

Når du laver mad som en professionel, skal du også have en opvaskemaskine, der kan klare alt. Med Chef 70°C programmet fjernes de mest genstridige madrester i alt slag køkkengrej. Alt bliver skinnende rent og tørt.

Espresso til indbyg, ikke bare flot at se på

Et godt måltid bør afsluttes med en god kop kaffe. Med OneTouch Function kan du med blot et enkelt tastetryk, tilberede den type kaffe du ønsker. Hvid du vil have dobbelt så meget af det gode, vælger du DoubleCup, to kaffedrikke, et tryk på tasten.