Et tempereret overblik

Liebherr vinkøleskabe

Vinelskere har meget strenge krav til opbevaring af vin. Nogle elsker at kunne nyde vinen her og nu, hvor andre ønsker at gemme favoritvinen til den helt rigtige begivenhed, og nogle ønsker en kombination. Liebherr tilbyder premium vinkøleskabe, som garanterer den perfekte opbevaringstemperatur – uanset dine krav.

Detaljen der fuldender designet

Sæt prikken over i'et i køkkenet med et Liebherr vinkøleskab. Få køkkenmontøren til at save et hul i køkkenfronten og montér enten en alu, mat sort, messing eller kobber farvet ramme, så er vinskabet en integreret del af køkkenet.

UV-glass

Vin lagres bedst i mørke, og med Liebherrs UV beskyttende glas, kan du nu nyde synet af dine gode vine uden at de tager skade af direkte sollys.

Lydniveau

Liebherr er de bedste på markedet til at reducere lydniveauet i deres vinskabe. Du vil ikke engang opdage at dit vinskab kører i dit køkkenalrum.

Tip-open

Flere modeller er udstyret med denne lækre motoråbning. Tryk på glasset og døren går op. Med et grebsfrit køkken, så passer det perfekt.

Klima + kulfilter

Liebherrs klimastyring sikrer ideelle forhold for proppen, der holder vinen beskyttet. Det indbyggede kulfilter sørger for at luftkvaliteten er i top så vinen holder sin smag.