Refine your choice

EICO emhætter og hvidevarer

EICO er leverandør af hvidevarer og førende indenfor emhætter. Hos os finder du produkter fra nogle af verdens førende producenter, bakket op af markedets bedste knowhow og service. Vi har rødder i køkkenbranchen og mere end 36 års erfaring – det betyder, at vi ved mere om emnet end de fleste, og at vi til enhver tid kan guide dig til det helt rigtige valg. EICO har længe været kendt for deres emhætter, og deres "Silent perfection"-mål er en velkommen tilføjelse i de fleste køkkener. Se vores udvalg her.

Emhætter er videnvarer

Faktorer som design, materialer, sugeevne, energiforbrug, støjniveau og pris indgår selvsagt i overvejelserne, men også montering, udsugning osv. er relevant, når du skal vælge emhætte. Hos EICO ved vi mere om emhætter end de fleste, og den viden kommer selvfølgelig dig til gode.

Silent perfection

Faber er en italiensk producent af emhætter, som har beskæftiget sig med ventilation i mere end 60 år. Her er ikke bare tale om funktionelle køkkenredskaber men æstetiske designprodukter, som raffinerer køkkenets udtryk. 

Faber er i dag verdens næststørste producent af emhætter.

Italienske traditioner med ELICA

Italienske traditioner for godt håndværk kombineret med en sans for innovativt design gør ELICA-emhætter til noget helt særligt. Siden starten i 70’erne har den italienske producent revolutioneret markedet – med banebrydende teknologi, respekt for detaljen og en kvalitet, der ganske enkelt ikke fås meget bedre.

Alt det har gjort ELICA til det, de er i dag - verdens største emhætteproducent.

Wireless connection

Eicolink er et integreret kombinationssystem med trådløs forbindelse mellem kogeplade og emhætte. Systemet fungerer som en fjernbetjening i kogepladen, der kan betjene de emhætter, som er forsynet med Eicolink logoet.

At your service

Også på servicefronten er vi stærkere end de fleste. Det betyder nemlig meget for os, at vi kan give dig en oplevelse ud over det sædvanlige, og at vi lever op til dine forventninger – måske endda overstiger dem. Har du problemer med et af vores produkter, spiser vi dig ikke af med panikløsninger og dårlige undskyldninger. I stedet følger vi sagen til dørs, med en af vores medarbejdere, som hjælper med at finde en løsning på problemet. Det, synes vi, rimer på rigtig god service.