Ukompromisløs kvalitet og design

Bosch hvidevarer

Bosch hvidevarer står for kvalitet, førenede teknologier og pålidelighed. Igennem mange generationer har husholdningsapparater fra Bosch gjort hverdagen nemmere. De gør en del af arbejdet for os. De sørger for, at vi kan blive hurtigere færdig med husarbejdet. Ganske enkelt giver Boschs løsninger os mere tid til det, der giver os livskvalitet. Velkommen til en produktoversigt – med kvalitet i den mindste detalje.

Tilbud om 100 dage - 100 % tilfreds

På 100 dage kan du lære dit nye Bosch-produkt godt at kende. Vi vil være sikre på, at du bliver tilfreds, ellers kan du levere produktet tilbage. Registrer dit nye Bosch-produkt i løbet af to uger efter indkøbsdato, og du får 100 dage til at finde ud af derhjemme, om du er 100 % tilfreds.

Easy way to perfect results

Bosch producerer holdbare produkter med optimal ydelse, der altid opfylder faktiske behov. Resultatet er altid en høj kvalitet , der gør hverdagene lidt enklere og komfortabel. Det komplicerede forenkler vi. Det tidskrævende får vi til at gå hurtigere. Det svære gør vi lettere.

Du kan som forbruger stole på at Bosch lever op til, eller endda overstiger, dine forventninger. Med Bosch får du kvalitet, du kan stole på.

Vores produkter tåler at blive sat på prøve

Vi hilser altid test af vores produkter velkommen. Når et institut tester vores produkter, får de virkelig lov til at vise, hvad de dur til. Og vi får bevis for produkternes kvalitet.

Nem installation, kompromisløs kvalitet

Bosch indbygningsprodukter

Indbygningskomfurer installeres under køkkenbordet og kan styre kogepladen ovenover. Indbygningsovne kan derimod integreres i både høj- og underskabe. Hvis du vælger en separat ovn, kan du placere kogepladen, hvor det passer dig. Er pladsen begrænset, så vælg en model på bare 45 cm i højden. Uanset hvilken du vælger, bliver resultatet altid perfekt.

Smart til de travle

Bosch mikrobølgeovne

En mikrobølgeovn fra Bosch er ideel til dig, der vil spare tid og energi, når du laver mad og bager. Små portioner er hurtigere og økonomiske at opvarme i en mikrobølgeovn. Og frostvarer tør op på nogle minutter istedet for flere timer.

Masser af plads til dine madvarer

En af vores bedste ideer

Indretningen i vores køleskabe og frysere giver klart overblik og gør dem nemme at fylde i og tømme. Selv en høj gryde eller en stor juleand finder plads, takket være de fleksible hyldeniveauer. En delt glashylde gør, at du kan fjerne hele hylden eller bare en del af den. Hylderne er nemme at nå, og fordi de kan trækkes ud, er det nemmere at lægge madvarerne på køl.

Det er nemmere at leve sundt med VitaFresh

Med VitaFresh holder vitaminer og mineraler i frugt og grønt sig frisk op til 3 gange så lang tid i forhold til opbevaring i en almindelig grøntsagsskuffe. Det er ideelt for dig, som hellere vil hygge derhjemme end tage på indkøb hele tiden.

Leder du efter den nye teknologi til at holde dine kølevarer friske? Så er du kommet til rette sted

Vi har udviklet energieffektiv teknik, fleksibel indretning, nemt overblik og innovative systemer til at holde maden frisk. Så kan du bare fokusere på den dejlige mad.

Funktionelt og tidsløst design, nem installation

Vores kogeplader

En separat kogeplade kan installeres uafhængigt af ovnen. Du kan f.eks. installere ovnen i en kogeø eller i et højskab. Du kan også vælge en af vores Domino-kogesektioner i bredderne 30–40 cm, f.eks. teppanyaki til japansk madlavning, eller wokbrænderen til det asiatiske køkken.

En frisk brise i køkkenet

Bosch har et stort udvalg af effektive emhætter, der fylder køkkenet med ren luft, istedet for mados. Vi har også isoleret dem og dæmpet lyden, så du næsten ikke kan høre dem.

Bosch. En opvaskemaskine til ethvert køkken

Vi ved ikke hvordan dit køkken ser ud, men vi kan garantere at en opvaskemaskine fra Bosch lever op til dine forventninger og passer ind overalt.