Udfordr det forventede

AEG

AEG redefinerer, hvad du kan forvente dig af dine husholdnings-apparater. Med deres innovative løsninger får du mulighed for at udfordre hverdagens grænser. AEG startede i Berlin, år 1883, og siden har de aldrig stillet sig tilfredse med ’godt nok’. De mener heller ikke deres kunder skal stille sig tilfredse før, de har oplevet det bedste, de kan få. AEG står for kompromisløs innovation - til ethvert hjem. Du skal kunne leve livet på dine betingelser, mens du også træffer et bæredygtigt valg. Find alle AEG hvidevarer her, blandt andet også den populære AEG ovn.

Ovne

Opdag imponerende bagning, grillstegning og braisering med en multifunktions-ovn fra AEG. Hvad enten du er nybegynder i et køkken eller allerede er en dygtig kok, så passer vores ovne til alle færdigheder og til ethvert køkken - fra en enkelt ovn, der er ideel til et mindre køkken til flere ovne, der kan håndtere større middagsselskaber. Mestre nye smage, og få det hele til at gå op i en højere enhed med vores ovnsortiment.

Ovne - funktioner

Damp
Indstil blot temperaturen og ovnen indstiller selv det korrekte dampniveau. Du får selvtilliden til at kunne tilberede mad med damp og kan nyde dine velsmagende resultater.

Hjælp til tilberedning
Uanset om retten er sød eller salt, får du hver gang den smag, du drømmer om med ’Hjælp til tilberedning’. Med den digitale køkkenassistent vælger du blot, hvilken ret du ønsker at tilberede og de korrekte indstillinger klares automatisk, så din ret bliver tilberedt perfekt – hver gang.

Pyrolyserengøring
Vores ovne giver dig den ultimative selvrens med pyrolyserengøringen og tager dermed effektivitet og bekvemmelighed til et helt nyt niveau. Ovnen varmes op til en meget høj temperatur, hvorved madrester, fedt m.m. omdannes til en fin aske, der er let at tørre væk, når rengøringsprogrammet er gennemført.

Kogeplader

Gør madlavningen både let og fornøjelig med vores udvalg af fleksible kogeplader. Få perfekte resultater, hvad enten der er tale om et måltid for to eller et middagsselskab for otte personer - AEG’s kogeplader er designet til at passe til dit liv. Gør multitasking let og tag kontrol over smagene med en optimal kombination af ovn og kogeplade eller opdatér dit køkken og kreerer restaurantlignende menuer derhjemme.

Kogeplader - funktioner

FlexiBridge
Fra middagsselskaber til hverdagsmad - du kan tilberede lige de retter, som du har lyst. Denne kogeplade er ideel til alt dit kogegrej og giver upåklagelige resultater med konsistent, jævn varme. Tilpas din kogesektion og forbind op til 4 kogezoner for at få det bedste ud af den tilgængelige plads. FlexiBridge muliggør brugen af både store gryder og pander eller mange mindre tilberedninger på samme tid.

SensePro®
Vær helt sikker på at mestre enhver ret med SensePro® madlavningstermometret. Det trådløse termometer måler den nøjagtige temperatur og sender informationen til kogepladen. Madlavningstermometeret måler og holder en præcis temperatur, når du tilbereder med sous vide - for professionelle resultater.

Hob2Hood
Når du har travlt med at kreere dit mesterværk, er vores håndfrie emhætter som skabt til at holde dit køkken rent og friskt. Hob2Hood-funktionen tænder automatisk emhætten så snart kogepladen tændes. Emhættens sugeevne reagerer ligeledes automatisk på enhver tilberedning på kogepladen. En kraftfuld motor i emhætten fjerner damp og em, så snart det opstår.

Emhætter

Takket være en emhætte med en høj ydeevne kan du nyde en ren, frisk luft så snart du er færdig med madlavningen. Intelligent filtrering medfører, at fedt ikke ophober sig i mekanismen, hvilket gør emhætten lettere at rengøre og dårlig lugt filtreres væk helt uden problemer. Detaljer, der gør forskellen - hver dag.

Emhætter - funktioner

Hob2Hood
Kog, steg eller rist helt uden at røre din emhætte med en Hob2Hood-kogeplade – emhætten aktiveres automatisk og sugestyrken justeres til den aktuelle tilberedning.

Breeze
Sugestyrken sænkes til et minimum, når du er færdig med madlavningen.

Silence Tech
Skab den perfekte atmosfære til tilberedning af dine retter med Silence Tech - en stille måde at lave mad på.

Opvask

Energivenlig, kraftfuld og med intelligente funktioner - opvaskemaskiner fra AEG gør opvasken renere og hverdagslivet lettere.

Opvask - funktioner

QuickSelect med Wi-Fi
Opvaskemaskinen med QuickSelect og Wi-Fi beriger din køkkenoplevelse ved at give dig en enkelt trin for trin vedligeholdelsesguide, som sendes direkte til din smartphone via My AEG Kitchen App. Hold din opvaskemaskine kørende på allerbedste vis.

ComfortLift®
ComfortLift opvaskemaskinen er den første af sin art. En smart og nænsom løftemekanisme hæver den nederste kurv op i højden. Funktionen gør det meget mere komfortabelt både at fylde og tømme opvaskemaskinen, da du ikke længere skal bukke dig ned. Med ComfortRails kan du ydermere nemt skubbe kurven tilbage på plads uden klirrende tallerkener.

MaxiFlex
Med MaxiFlex-skuffen er der plads til bestik og køkkengrej i mange forskellige størrelser og former. Fleksible skillevægge og en optimeret dybde betyder, at du kan placere tingene i skuffen, sådan som du ønsker det.

Køleskabe

Vi har et stort sortiment af køleskabe, så der er ét skab til ethvert køkkenrum - hvad enten det er et lille køleskab, et dobbelt køleskab eller større endnu - fleksibiliteten er helt op til dig.

Køleskab - funktioner

CustomFlex®
Lad dit køleskab være så fleksibelt, som du har behov for, at det skal være - hver ting har sin helt egen plads i CustomFlex® køleskabet. Du kan skræddersy et unikt opbevaringssystem, ligesom du foretrækker det, med skuffer og bakker, der let kan omorganiseres, så du får en optimal opbevaring og en let adgang.

TwinTech®
Vælg et køle-/fryseskab, der sørger for, at dine dagligvarer holder sig friske i længere tid og bevarer både farve og smag. Vores køle-/fryseskab med TwinTech® teknologi anvender et dobbelt kølesystem for at sikre, at fugtigheds- og temperaturniveauer altid er ideelle for både køleskabet og fryseskabet.

Cooling 360°
Cooling 360° har en avanceret luftcirkulation. Det specielt designede system sender luften rundt i hver en krog af skabet. Bagsiden er fremstillet i ægte, rustfrit stål og giver både et elegant design og køler hurtigere efter køleskabsdøren har været åben.

Kompakt sortiment

Med vores sortiment af kompaktprodukter kan du designe dit køkkenrum med større fleksibilitet. Samtlige produkter har en lang række funktioner kombineret med høj ydeevne.

Kompaktudvalg - funktioner

CombiQuick-ovn
Kombinér grillens kraft og mikroovnens effektivitet med ’Fast Cooking’. Smelt mozzarellatoppet toasts eller hærd sukkerlåget på din crème brûlée i mikroovnen. Alsidig madlavning, mestret.

Espresso
Din hjemme-barista. Nyd en lækker kop kaffe hjemme hos dig selv med en Electrolux-kaffemaskine. Bryg nemt alt fra espresso til cappuccino - angiv blot dit valg af kaffe og maskinen gør resten til barista-perfektion.

Indbygget mikrobølgeovn
Hvis du kombinerer denne indbyggede mikrobølgeovn med en traditionel ovn, får du et endnu bredere udvalg af tilberedningsmuligheder i dit køkken. Ud over de normale ovnfunktioner såsom over-/undervarme kan du også skånsomt opvarme væske uden at optage skulle plads på kogepladen, og du kan sætte fart på tilberedningen ved at forkoge/-stege retter eller optø kød og fisk.

Matt Black

Kombinér det bedste af funktionaliteter og perfektionering med det æstetiske, matsorte design. Et design tilgængeligt i et stort udvalg af produkter, som giver dig mulighed for at afstemme hele dit køkken med innovativ, teknologisk ydeevne og et smukt kvalitetsdesign.

Et ’smart’ hjem

’Smart’ produkter forbedrer oplevelsen og fornøjelsen af dine hverdagsopgaver. Resultatet er friskere, renere og mere smagfuldt - med en mindre indsats. Udforsk vores ’smart’ forbundne produkter - for et ’smartere’ hjem.

Connectivity - et smartere hjem | AEG