Vælg farver
Farver til fronter
Farver til greb

TINTA -- lad din smag komme til udtryk.

Tinta er skabt ud af klassisk minimalistisk dansk design. Lad din personlige smag komme til udtryk med dette alsidige design. Du kan holde det helt enkelt i klassisk hvid eller mørkegrå, eller du kan fremhæve linjerne med et strejf af farve. Vi har ti forskellige farver at vælge imellem, så du nemt kan finde den farve, der udtrykker din personlighed og livsstil.

TINTA

Valget er dit -- tilføj blot din personlige smag.

Vælg mellem vores to varianter, klassisk hvid og mat mørkegrå, som begge har en overflade fremstillet af genanvendte PET-plastflasker. Nu til det sjove Vælg mellem ti forskellige farver for at få mellemrummene mellem grebene til at springe i øjnene. Vælg en profilfarve, der fremhæver linjerne eller matcher fronterne, for eksempel kobber- eller messingfolie, grøn eller lys eg, og skab et rent og strømlinet look. Tilpasningsmulighederne er uendelige og garanterer, at du får et unikt udseende.

Genanvendte materialer — bæredygtig hele vejen.

Tintas fronter fås i den populære klassiske hvide version eller i vores nye luksuriøse matte mørkegrå farve. Begge varianter er fremstillet af genanvendte PET-plastflasker. Faktisk er hver front på 60 cm fremstillet af 40 plastflasker og har en rengøringsvenlig overflade, der ikke efterlader fingeraftryk. Det er en køkkeninvestering, som holder i mange år. De farvede folier kan endda nemt udskiftes, når du synes, dit køkken har brug for et løft!

Tænk stort -- få al den plads, du har brug for.

Vi ved, at nogle har brug for et lidt større køkken. Måske kan du godt lide at have mange gæster, måske har du en stor familie, eller måske har du bare brug for meget bordplads til at udfolde dig kulinarisk! Derfor har vi gjort det nemt at få XXL-skabe til Tinta. De giver dig 40% mere opbevaringsplads og en 20% dybere bordplade, så du har god plads til at opfylde alle dine køkkenbehov.

TINTA -- køkkenet, der lader din personlige smag komme til udtryk.

white

46.136,-

Udforsk andre køkkendesign.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.