Vælg farver
Farver til fronter
Farver til greb

TINTA -- lad din smag komme til udtryk.

Tinta er skabt ud af klassisk minimalistisk dansk design. Lad din personlige smag komme til udtryk med dette alsidige design. Du kan holde det helt enkelt i klassisk hvid eller du kan fremhæve linjerne med et strejf af farve. Vi har ti forskellige farver at vælge imellem, så du nemt kan finde den farve, der udtrykker din personlighed og livsstil.

TINTA

Valget er dit -- tilføj blot din personlige smag.

Vælg mellem ti forskellige farver for at få mellemrummene mellem grebene til at springe i øjnene. Vælg en profilfarve, der fremhæver linjerne eller matcher fronterne, for eksempel kobber- eller messingfolie, grøn eller lys eg, og skab et rent og strømlinet look. Tilpasningsmulighederne er uendelige og garanterer, at du får et unikt udseende.

Genanvendte materialer — bæredygtig hele vejen.

Tintas fronter fås i den populære klassiske hvide version. Varianten er fremstillet af genanvendte PET-plastflasker. Faktisk er hver front på 60 cm fremstillet af 40 plastflasker og har en rengøringsvenlig overflade, der ikke efterlader fingeraftryk. Det er en køkkeninvestering, som holder i mange år.

Tænk stort -- få al den plads, du har brug for.

Vi ved, at nogle har brug for et lidt større køkken. Måske kan du godt lide at have mange gæster, måske har du en stor familie, eller måske har du bare brug for meget bordplads til at udfolde dig kulinarisk! Derfor har vi gjort det nemt at få XXL-skabe til Tinta. De giver dig 40% mere opbevaringsplads og en 20% dybere bordplade, så du har god plads til at opfylde alle dine køkkenbehov.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

TINTA white

55.462,-

TINTA -- køkkenet, der lader din personlige smag komme til udtryk.

TINTA white

55.462,-

Udforsk andre køkkendesign.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.