Spar 20% på alt i Kviks tilbehørskatalog
Spar 20% på alt i Kviks tilbehørskatalog

Vi bruger cookies på denne hjemmeside til trafikmåling og optimering af indhold. Vil du vide mere om vores cookies

Få inspiration til din bolig

De fleste boligidéer starter med en masse flyvske tanker og fjerne drømme. Hos Kvik vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få styr på dine tanker og få opfyldt dine boligdrømme. Vi vil også gerne være med til at inspirere og overraske dig samt udfordre dig med nye idéer til, hvordan dit drømmekøkken, dit drømmebad eller din drømmegarderobe også kan se ud. Det vigtigste for os er nemlig, at du finder frem til akkurat den boligløsning, som matcher dine drømme og behov.
Sæt gang i dine drømme, slip fantasien løs og lad dig inspirere af vores mange forskellige kollektioner herunder.


Tilbehør

Gå på opdagelse i alt vores tilbehør til boligen.

Kvik til hele hjemmet

Dansk design til overraskende lave priser er ikke forbeholdt køkkenet. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger til hele hjemmet. Fra rummelige garderobeskabe til fede lamper. Alt sammen skabt ud fra den danske tradition for at forene flotte former med funktion. På den måde kan du skabe en rød tråd på tværs af hjemmet, samtidig med at du får det maksimale ud af dine kvadratmeter.
Interiør - Mano-thumbnail-590x442px

MANO garderobe

21.504,-

Mano til hele huset

Flotte modul opbygninger med Mano til hele dit hjem. 

Interiør - Mano-utilityroom-2960x1268px

MANO bryggers

22.911,-

Fleksibel indretning med Kvik

Hos Kvik sætter vi pris på godt dansk design, hvilket vores forskellige kollektioner til boligindretning også bærer præg af.

Dansk design til overraskende lave priser

Alle vores moduler til både køkken, bad og garderobe kan tilpasses efter dine unikke behov. Lige meget om du bor i en lille bylejlighed eller deler din villa med flere familiemedlemmer, kan du roligt søge boliginspiration hos Kvik. Alle vores løsninger til boligindretning kan nemlig moduleres og tilpasses, så du kan udnytte dine kvadratmeter bedst muligt. Selvfølgelig alt sammen til overraskende lave priser, så alle kan være med.

book-et-moede-800x600px

Rådgivning, inspiration og tips

Hos Kvik ved vi godt, at de færreste har prøvet at købe nyt køkken, når de kommer ind til os. Vores kompetente køkkeneksperter står derfor altid klar med rådgivning om både stort og småt, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til dit nye køkken.
Find nærmeste Kvik-butik
Spar 20% på alt i Kviks tilbehørskatalog
OverlayLoading
BookingFormZipRequired

KvikHomeModalYourZip:

KvikHomeModalYourZip: