OMBRA

Ombra er inspireret af dansk natur og indhyller dig i et roligt design, hvis beroligende elementer i naturlige, genanvendte materialer virkelig kommer til live i dit hjem. Når du først har valgt det æstetiske design til køkkenet, er det næste naturlige skridt at videreføre det i entréen og bryggerset.

OMBRA

-- form og funktion i perfekt harmoni.

Smukke, rengøringsvenlige overflader fremstillet af genanvendte plastflasker, masser af opbevaring, en bænk, hvor du kan sætte dig og tage skoene af, når du træder ind ad døren efter en lang dag. Ombra er måske præcist den løsning, du har brug for til entréen.

-- skræddersy dine greb.

Ombra seriens karakteristiske ovale greb er inspireret af glatte rullesten fra danske strande. Du kan vælge mellem seks forskellige farver og dermed give din entré dit eget personlige præg. Og du kan altid skifte dem ud igen på et senere tidspunkt, hvis du trænger til lidt forandring.

-- to spændende farver i genanvendte materialer.

Ombra fås i en smuk frodig grøn eller en frisk hvid farve. Begge er fremstillet af genanvendte plastflasker med et mat look og silkebløde overflader, der skaber et roligt og harmonisk udtryk. Ombra er ikke kun holdbart, men også nemt at rengøre. Og med genanvendt MDF på indersiden er Ombra fremstillet med omtanke for den næste generation.

Kvik gik sammen med det danske designfirma Says Who om at udvikle Ombra. Nikolaj Duve og Casper Meldgaards rødder i den stolte danske designtradition var det perfekte match for Kvik.

”Vi elsker enkelhed og har en passion for at holde tingene enkle. Vi næres af vores nysgerrighed, og vi forsøger altid at udfordre det forventede. Vi mener, at design er for alle. Vi ønskede at skabe et moderne, fremtidssikret køkken, hvor naturlige elementer spiller en central rolle. Rene linjer og enkelhed definerer den overordnede form. Unikke detaljer fortæller dets historie.” – Says Who

OMBRA -- er ikke kun 
til entréen.

— -- perfekt til dit køkken.

Vælg Ombra til dit køkken for et gennemført designerlook i hele dit hjem.

— -- perfekt til dit bad.

Få også Ombras rolige linjer i dit bad.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.