LINEARIS –- når du har brug for det.

Linearis er den perfekte løsning både til entréen og som garderobe i soveværelset. Du kan også vælge Linearis til dit bryggers. Det er dansk design, når det er bedst, til hele boligen.

LINEARIS

LINEARIS –- er der, så snart du har brug for det, fra det øjeblik du træder ind ad døren.

Brug Linearis til at holde styr på alle detaljerne i den travle entré, hvor familien kommer og går dagen igennem. Opbevar både gæsternes og familiens overtøj og handsker bag garderobens flotte låger. Linearis har intuitive brugervenlige greb – og du kan skræddersy den med en behagelig bænk, hvor dine gæster kan sætte sig og tage skoene af.

LINEARIS -– lavet i de rigtige materialer.

Selvom Linearis blot skal udfylde rollen som garderobe, er du sikkert nysgerrig efter at vide mere om dens ophav.

Alt træet i Linearis er FSC-certificeret og kommer dermed fra bæredygtigt skovbrug, og lågernes særlige folie er fremstillet af genanvendte PET-plastflasker, som giver en smuk, blød ridsebestandig og rengøringsvenlig mat finish.

LINEARIS –- skræddersyet helt naturligt.

Leder du efter den ultimative skræddersyede skabsløsning til din garderobe, er Linearis et oplagt valg.  Det enkle og afslappede design passer nemt ind i ethvert rum.  Skabene fås med forskellige funktioner og mål og kan endda kombineres med Linearis XXL køkkenskabe, hvis du har brug for ekstra meget plads.

LINEARIS -- ikke kun til din garderobe.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.