Tinta – stå op til flotte farver

Tinta tilføjer et kækt strejf af karakter til dit badeværelse – selv dem i stringent hvidt design. De legende farvestriber giver dit danskdesignede badeværelse et unikt strejt og en livlig start på dagen.

TINTA

Stå op til et farvestrålende design

Tinta er et flot og simpelt design. Du kan skræddersy de minimalistiske hvide skabe med integrerede håndtag til præcis den farve, du ønsker! De livlige farver giver dig et kick på døsige morgener.  Håndtagsprofilerne på Tinta er dog meget mere end farver – de fås også i flere udtryk (f.eks. patineret bronze) og trædesign såsom eg. 

Tintas skuffer er store nok til alle familiemedlemmers toiletsager og skønhedsprodukter. Derudover er deres kerne lavet af slidstærkt genanvendt MDF med et praktisk soft-close-system. Ikke flere smækkende skuffer, der giver humør et hak nedad om morgenen!

Tinta – i det større perspektiv.

Hvis du er i planlægningshumør, kan du med fordel overveje, hvordan Tinta kan arbejde for dig. 

Det vigtigste designelement, det farvestrejf, du kan tilføje, gør Tinta fantastisk til at bløde et stringent hvidt design lidt op. Det kan også forbinde eksisterende eller planlagte designelementer i badeværelset – tænk f.eks. på messinghaner eller farven på væggene. 

Disse profilelementer kan have en god effekt, hvis du vil forbinde med den eksisterende indretningsstil i dit køkken eller entré uden helt at gentage dig selv.

Tintas karakteristiske design giver et pift til selv de mindste badeværelser. Og hvis du planlægger et større badeværelse eller har brug for ekstra opbevaringsplads, fås dette design i næsten alle skabstyper og bredder – fra slanke højskabe til vaskeskabe i XXL. 

Hvad er mit næste skridt?

If you would like more precise knowledge of which Tinta element could fit into your bathroom's dimensions, you can have a free consulting hour with one of our consultants.

Udforsk vores øvrige baddesign

Design

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.